Een vaste airco op basis van een warmtepomp (en dat zijn te tegenwoordig vrijwel allemaal) betekent automatisch dat je kunt verwarmen, koelen, ventileren en ontvochtigen.

Lees meer: http://www.allesairco.nl/allesairco/werking-van-airconditioning/

Airco als bijverwarming

In Nederland kan het maar zo gebeuren. Het ene moment is het 30 graden, even later zit je te bibberen van de kou. Gelukkig beschikken de meestal aircosystemen (zowel vast als mobiel) ook over een verwarmingsfunctie. De airco houdt je zo in warme periodes koel en in koele periodes warm. Vooral een vast aircosysteem met een verwarmingsfunctie kan een uitkomst zijn in bijvoorbeeld een slaapkamer die anders erg koud wordt, in een woonkamer of in een werkruimte. De kans is groot dat je de centrale verwarming gewoon dicht kunt draaien als je de verwarmingsstand van je airco inschakelt.

Lees meer: http://www.allesairco.nl/airco-bij-koud-weer/#ixzz41DXSuEm0

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
AutoSport Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of